Sunday Girl: More About Us

Sunday Girl wil je inspireren in jouw levensstijl. Dit zowel in het nemen van een fijn momentje voor jezelf als in het volgen van jouw dromen.   

Hi, mijn naam is Evi: owner & creator van Sunday Girl.

Het is mijn passie mensen te inspireren en te helpen met het inrichten van hun woning. Je huis moet je eigen plekje zijn, je basis en je happy place. Fijne goodiesen accessoires die je blij maken of betekenis voor je hebben spelen hierbij een grote rol. Daarom wil ik je laten zien hoe je dat volgens mijn visie het beste kunt doen.

De producten die je in mijn webshop vindt zijn: vintage-vibed interior goodies. Unieke producten met een verhaal. Hoezo uniek? Nou, ze zijn namelijk niet net geproduceerd. De meeste producten zijn namelijk zo’n 30 tot 60 jaar geleden ingekocht door mijn oma -girlboss vanaf de jaren 60 in een familie groothandel vol mannen- en zorgvuldig bewaard gebleven als (never used) vintage pareltjes.

Oh, enneh daarnaast vind ik het ook heel leuk om je tips te geven voor in je vrije tijd, voor als je eens even niet thuis bent. Deze tips vind je in mijn blog: Lazy Sunday. 

 Live your dreams, Sunday Girl