Ruilen & Retourneren

Ruilen
Ik wil mijn bestelling ruilen, kan dat?
Jammer dat je bestelling niet bevalt. Om maar even met de deur in huis te vallen: ruilen is helaas niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is je bestelling retourneren en een nieuwe order plaatsen. Je krijgt dan je geld binnen 14 dagen teruggestort. Voor de verdere procedure zie de onderstaand bij 'retourneren'.


Retourneren 
Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe gaat dit in zijn werk? 
Jammer dat je bestelling niet bevalt. Na het ontvangen van je bestelling heb je 14 dagen recht om je bestelling te retourneren. Belangrijk hierbij is dat de geretourneerde artikelen in dezelfde staat geretourneerd dienen te worden als bij ontvangst. Mocht je een bestelling willen retourneren vul dan dit formulier in, zonder dit retourformulier kunnen wij de retour NIET verwerken. Plaats het product in de originele verpakking met het retourformulier in het pakket en stuur het terug naar:

Sunday Girl Klantenservice
Anthony Fokkerstraat 22
4462 ET Goes
Nederland

Let op: indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor eigen rekening. Sunday Girl neemt de kosten voor haar rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan het handelen van Sunday Girl. We adviseren om gebruik te maken van een track & trace code, gezien Sunday Girl niet verantwoordelijk is indien het pakket verloren gaat. Terugbetaling zal plaatsvinden op dezelfde wijze als wij jouw betaling hebben ontvangen.


Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?
Zodra de retourzending bij ons binnen is, en goedgekeurd, gaan we direct aan de slag met het verwerken van de terugstorting. Let op: dit kan tot 14 werkdagen duren.